Vă mulțumim!2021-11-12T15:16:38+02:00

Vă mulțumim pentru solicitarea unei programări la Dentica Clinică Dentară!

Vă vom contacta telefonic și/sau prin email pentru a stabili data și ora programării. Până atunci, vă invităm să citiți resursele disponibile în blogul nostru.

OT BRIDGE – Lucrări fixe înșurubabile pe implant

Evoluția extrem de rapidă a tehnologiei în domeniul stomatologiei ne-a ajutat să descoperim și să utilizăm, în cadrul Clinicii Dentica punțile fixe înșurubabile pe implant OT Bridge cu rezultate funcționale și estetice deosebite.

Ce sunt punțile fixe OT Bridge? Sunt lucrări protetice fixe pe implant.

Care este noutatea? Noutatea este bontul OT Equator!

Este știut faptul că implantul, odată inserat în os, are nevoie de o perioadă de integrare până la

Beneficiile utilizării microscopului în endodonție

Microscopul dentar este un instrument optic folosit pentru diagnosticare și tratament în aproape toate specialitățile stomatologice: endodonție, parodontologie, chirurgie­-implantologie, odontologie și protetică.

Însă indicația de elecție rămâne Endodonția unde microscopul asigură realizarea unor tratamente de excepție, permițând medicului specialist vizualizarea mărită și clară a dintelui tratat, sub o lumină intensă.

Rolul microscopului în endodonție

Microscopul a fost utilizat prima dată în tratamentele stomatologice în 1975 când dr. Baumann a recomandat instrumentul ca

Restaurarea maxilarului superior. Provocări și tratamente cu materiale ceramice de excepție

Cazurile de reabilitare orală sunt adesea foarte complexe, fiind nevoie de o individualizare a tratamentului. Pentru a putea face recomandările cele mai bune, medicii Dentica aprofundează istoricul cu care se prezintă fiecare pacient și propun analize suplimentare. Astfel, etapele planului de tratament sunt mai ușor de pus în practică, iar pacienții se adaptează mai ușor pe perioada derulării tratamentului, dar și la finalizarea acestuia.

Astăzi vă prezentăm un

Dedicație pentru Zâmbet
Go to Top