Before - Fast & FixedAfter - Fast & Fixed

Suntem siguri că ați auzit, măcar o  dată, de conceptul „One stage surgery”, „Fast and Fixed”  sau „All on Six” -> „All on Four”.

Există situații când, după o analiză aprofundată, clinică și radiologică, o anamneză atentă și o consultație completă, ajungem la concluzia că putem realiza acest concept: implanturi și lucrări protetice provizorii într-o singură ședință.

Ședința de tratament durează câteva ore și la sfârșit pacientul va fi protezat provizoriu, restaurând toate funcțiile aparatului dento-maxilar.

Pacienții își pot relua activitățile profesionale și sociale încă de a doua zi, iar rezultatele tratamentului sunt remarcabile.

Trebuie menționat faptul că acest tip de tratament complex și rapid – chirurgical și protetic – nu poate fi aplicat doar după o analiză atentă și un diagnostic complex. Fiecare caz trebuie individualizat! Fast & Fixed nu se „potrivește” oricărui pacient.

Vă prezentăm cazul unui pacient al clinicii care s-a prezentat pentru reabilitatea orală totală a maxilarului superior, reclamând faptul că toți dinții au o mobilitate ridicată și creează, desigur, disconfort la masticație.

După o anamneză riguroasă și o analiză atentă, însoțite de o radiologie 3D a suportului osos, s-a decis că pacientul este cazul perfect pentru acest tip de tratament.

Rezultatul a depășit așteptările pacientului, pentru faptul că nu a fost nevoit să vină la multe ședințe de tratament, dar și pentru că și-a reluat activitatea socială și profesională începând de a doua zi.

Galerie foto

Dedicație pentru Zâmbet