PROGRAMARE ONLINE

Suntem aici pentru dumneavoastră, de luni până vineri, pentru serviciile clinicii și, la orice oră, pentru urgențe!

Programare rapidă și formulare online

În noul context epidemiologic, vă recomandăm să folosiți formularul de mai jos pentru a anunța intenția de programare pentru o vizită la Clinica Dentica. Programările se fac exclusiv telefonic, în noile condiții detaliate aici.

IMPORTANT

Ne dorim ca vizita dumneavoastră la Clinica Dentica să fie cât mai eficientă. De aceea, vă punem la dispoziție formularul pentru triajul epidemiologic. Formularul poate fi tipărit și completat acasă, lăsând necompletate doar câmpurile pentru dată și semnătură. Pe acestea le veți completa în ziua programării, la sosire.

Vă mulțumim!

Programare rapidă


INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Constantin Noica nr. 54, Sibiu, România

+40.269.216.339

+40.771.139.109

dentica.sibiu@yahoo.com

ORAR CLINICĂ

Luni – Joi 9:00 – 20:00
Vineri 9:00 – 17:00

Plan de tratament personalizat

Fiecare pacient al Clinicii Dentica beneficiază de o atentă analiză a situației medicale, precum și de recomandările potrivite, atât în ce privește soluțiile de tratament, cât și în ce privește costul acestora.

Medici dedicați

În Echipa Dentica am reunit medici specialiști care să acopere, la cea mai înaltă calitate, fiecare etapă a oricărui tratament stomatologic pe care l-ați ales.

Parteneri de încredere

Folosim doar cele mai bune materiale pentru lucrările realizate în clinică și parteneri cu experiență și renume pentru serviciile auxiliare precum radiologie, implantologie etc.